Suzuki Swift EVO IV
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Suzuki Swift EVO IV
Mam někde doma takový plastový desky, možná dobrej stavební materiál. Přivezu 

Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko
STO psů

- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
zitra bych mel mit poskladanou prevodovku... ze 4 nefunkcnich se nam podarilo seskladat jednu celou, tak uz snad konecne nebudu muset co 2 zavody s prevodovkou ven... 

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
tak na 6tej pokus jsme slozili jednu obstojne funkcni seriovou skrin, ujel sem s ni 200m, nalozil auto a muselo se letet na zavody, klasika
Co me ale tesi je
ve skupine v zavode na Bechynskym letisti v ramci Auto Design Cupu. o prvenstvi jsem nejspis prisel vlastni chybou - ponekud jsem zapomel ze se ma odbocit ze startu na slalom, letel sem furt rovne az mi skoncila trat, tak sem si nacouvnul a jel dal... mel sem chute se na to vybodnout, ale nastesti jsem mel dost dobre casy, takze to druhe misto bylo v pohode... Co me ale mrzi je ta ztrata cca 10s o kterou jsem cca byl druhej... priste si to budu pamatovat
predemnou byl T. Nováček, taky se Swiftem, ale Hewland, 4klapka, MegaSquirt, makrolony, laminaty atd., HPcka, proxesy R888 a podvozek na unibalech... proti tomu se moje tvari jako seriovka a daval jsem mu cca 1s na kazde trati...
10s v souctu za nama byl kluk s favoritem, ten ztracel hodne na te rychlejsi trati a 4s za nim Draaczech s mym autem se kterym jel prvne kdyz najizdel na karu (a to jen kvuli sestrelenemu retarderu, za ktery dostal 5s pencli), takze mohla byt tymova bedna... priste

Co me ale tesi je

predemnou byl T. Nováček, taky se Swiftem, ale Hewland, 4klapka, MegaSquirt, makrolony, laminaty atd., HPcka, proxesy R888 a podvozek na unibalech... proti tomu se moje tvari jako seriovka a daval jsem mu cca 1s na kazde trati...

10s v souctu za nama byl kluk s favoritem, ten ztracel hodne na te rychlejsi trati a 4s za nim Draaczech s mym autem se kterym jel prvne kdyz najizdel na karu (a to jen kvuli sestrelenemu retarderu, za ktery dostal 5s pencli), takze mohla byt tymova bedna... priste

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
dik... a prubezne to taky zatim nevypada vubec zle... stale drzim
prubezne a mel bych mit takovej naskok, ze v dalsim zavode mi staci 1bod, kterej mam i za nedojeti, abych ho udrzel 

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
mezi pakou a pistkem - hned zezacatku to prasklo, tak sme to zavarili a tet na poslednich zavodech sem zabral malinko vic a udelalo se z rovny tycky tohle

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
Krásnej paragraf
a tu mojí hlavu můžeš dát klidně na stranu, kdyby ti tam překážela

a tu mojí hlavu můžeš dát klidně na stranu, kdyby ti tam překážela

Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko
STO psů

- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
tet sem radil na dilne jak cerna ruka. takovej poradek tam nebyl snad ani kdyz sme to postavili
jen tet tak 14 dni budem hledat veci, ktery uz meli svoje mista nekde, kam sem je zahodil 

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues