Suzuki Swift EVO IV

aneb téma o našich vozech...účelem je členům přiblížit a představit svůj vůz, závodní projekt, nebo klidně pracovní přibližovadlo

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4

Odpovědět
fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Re: Suzuki Swift EVO IV

Příspěvek od fokr_jr » 15 říj 2010, 22:20

A chceš to s notama nebo bez? Oboje by bylo skladem...
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

Longer
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Longer » 15 říj 2010, 22:45

určitě s notama, ozvi se prosím SZ.Díky

Patejl
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl » 16 říj 2010, 04:06

zacinam se bat o svyho mazlika :lol
SS GTI

Longer
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Longer » 16 říj 2010, 09:09

Patejl: Já tě chápu :-D , jsem do swištů blázen, sám jsem vystřídal již dva a v dnešní době sehnat levně GTi je trochu zázrak, no snad se zadaří.

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 16 říj 2010, 22:50

tak dnes mi to nesedlo ani po jednej strance... vstavacka v pul 6... brutal... prska jak hovado celou cestu na zavody, v depu posledni volny mista (vetsina lidi tam snad spala, no proste hruza...) jen nez sme slozili, tak jsem mel kompletne mokry boty - zjistil jsem, ze mi praskla podrazka, coz byl bonbonek pri 7st... za stalyho deste jsme odjeli trenink, krokem, klouzacka jak hovado, videt bylo prd, zima jak kreten...

do prvni ostry jsem si rikal ze nasadim maximalni tempo, abych konkurenci vyplasil a znervoznil - tak jsem jel co to slo... nejdriv to neslo zastavit, pak to neslo rozjet, pral sem se stim celou trat a ve finale jsem byl o 5s na 2minutach za 1. ve skupine, sice na 2. miste, ale sam jsem pekne znervoznel ... a za celej den se to nezlepsilo a nakonec se preze me prehnala kompletni spicka moji skupiny, takze jsem statecne drzel 6. misto a uz sem nevedel co mam delat... je fakt, ze vsichni jeli Proxesy R888, nebo Silverstone, nebo mokry Micheliny... oproti mejm Federalum 5× tak drahy gumy, ale zase umerne tomu fungujou no...

kdyz uz to na 4. a 5. jizdu zaclo osychat, tak jsem zrychlil, ale vsichni zrychlili vzdy o neco vic... a kdyz uz jsem nastupoval do posledni a bylo to prakticky rozdany, tak jsem zkusil este pridat kousek za tu logickou hranici, na kterej sem se drzel celej den doufajic ze nekdo bude chybovat, abych aspon zajel nejakej cas na konec a skoncilo to pozadu mezi brizky :-D jednu sem pokacel a druha mi skoncila kousek od okna :-D jo a este jednu borovicku jsem podtal, ale to sem nebyl sam :-D

no dneska bych si dal tak 4- a este bych se kopl do prdele :'-( :'-( :'-(

ale zase na druhou stranu auto jsme privezli tak jak jsme ho nalozili, akorat vic spinavy - byli i taci, co kvuli nezamcene kapote musi ted menit okno :-D ale tak stane se :roll:

celkove v sezone 2010 jsem tedy vybojoval, a to doslova - litaly vzduchem plechy, strepy i swifty :-D , :druhy misto absolutne a to povazuji za veliky uspech. v konkurenci celkem 35 startujicich posadek s prehledem 2. za jiz zminenym T. Novackem.
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

tsin
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tsin » 16 říj 2010, 23:21

gratulace
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?

Jirka.Kolouch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jirka.Kolouch » 16 říj 2010, 23:50

Nápodobně, super :dobry :radost :dobry

fokr_jr
donate
donate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr » 08 lis 2010, 22:40

mame za sebou sobotní vyhlášení sezony 2010. musim říct, že akce to byla výborná - s pořadatelema jsme se výborně pobavili, rozdali se nějaký drobný ceny a pohárky, pak se soutěžilo o další doplňky a hračky a když se začalo soutěžit o spodní prádlo, tak jsme radši jeli domu :lol

tady je fotečka památky na letošní sezonu (když nepočítám tu zmačkanou "památku" dola na dvoře, která bude potřebovat hromadu péče do jara, což nebylo v plánu...)
Image0255.jpg

momentálně se s Draaczkem realizujeme na jinym projektu :service až bude na hromadě nějaký relevantní materiál, tak se rádi podělíme i s tím ;)
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues

Jirka.Kolouch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jirka.Kolouch » 09 lis 2010, 14:51

Obrovská gratulace :dobry :radost ;)

Hasis
Zkušený