Suzuki Swift EVO IV
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
Re: Suzuki Swift EVO IV
A chceš to s notama nebo bez? Oboje by bylo skladem...
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
určitě s notama, ozvi se prosím SZ.Díky
Patejl: Já tě chápu
, jsem do swištů blázen, sám jsem vystřídal již dva a v dnešní době sehnat levně GTi je trochu zázrak, no snad se zadaří.

- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
tak dnes mi to nesedlo ani po jednej strance... vstavacka v pul 6... brutal... prska jak hovado celou cestu na zavody, v depu posledni volny mista (vetsina lidi tam snad spala, no proste hruza...) jen nez sme slozili, tak jsem mel kompletne mokry boty - zjistil jsem, ze mi praskla podrazka, coz byl bonbonek pri 7st... za stalyho deste jsme odjeli trenink, krokem, klouzacka jak hovado, videt bylo prd, zima jak kreten...
do prvni ostry jsem si rikal ze nasadim maximalni tempo, abych konkurenci vyplasil a znervoznil - tak jsem jel co to slo... nejdriv to neslo zastavit, pak to neslo rozjet, pral sem se stim celou trat a ve finale jsem byl o 5s na 2minutach za 1. ve skupine, sice na 2. miste, ale sam jsem pekne znervoznel ... a za celej den se to nezlepsilo a nakonec se preze me prehnala kompletni spicka moji skupiny, takze jsem statecne drzel 6. misto a uz sem nevedel co mam delat... je fakt, ze vsichni jeli Proxesy R888, nebo Silverstone, nebo mokry Micheliny... oproti mejm Federalum 5× tak drahy gumy, ale zase umerne tomu fungujou no...
kdyz uz to na 4. a 5. jizdu zaclo osychat, tak jsem zrychlil, ale vsichni zrychlili vzdy o neco vic... a kdyz uz jsem nastupoval do posledni a bylo to prakticky rozdany, tak jsem zkusil este pridat kousek za tu logickou hranici, na kterej sem se drzel celej den doufajic ze nekdo bude chybovat, abych aspon zajel nejakej cas na konec a skoncilo to pozadu mezi brizky
jednu sem pokacel a druha mi skoncila kousek od okna
jo a este jednu borovicku jsem podtal, ale to sem nebyl sam
no dneska bych si dal tak 4- a este bych se kopl do prdele
ale zase na druhou stranu auto jsme privezli tak jak jsme ho nalozili, akorat vic spinavy - byli i taci, co kvuli nezamcene kapote musi ted menit okno
ale tak stane se
celkove v sezone 2010 jsem tedy vybojoval, a to doslova - litaly vzduchem plechy, strepy i swifty
,
misto absolutne a to povazuji za veliky uspech. v konkurenci celkem 35 startujicich posadek s prehledem 2. za jiz zminenym T. Novackem.
do prvni ostry jsem si rikal ze nasadim maximalni tempo, abych konkurenci vyplasil a znervoznil - tak jsem jel co to slo... nejdriv to neslo zastavit, pak to neslo rozjet, pral sem se stim celou trat a ve finale jsem byl o 5s na 2minutach za 1. ve skupine, sice na 2. miste, ale sam jsem pekne znervoznel ... a za celej den se to nezlepsilo a nakonec se preze me prehnala kompletni spicka moji skupiny, takze jsem statecne drzel 6. misto a uz sem nevedel co mam delat... je fakt, ze vsichni jeli Proxesy R888, nebo Silverstone, nebo mokry Micheliny... oproti mejm Federalum 5× tak drahy gumy, ale zase umerne tomu fungujou no...
kdyz uz to na 4. a 5. jizdu zaclo osychat, tak jsem zrychlil, ale vsichni zrychlili vzdy o neco vic... a kdyz uz jsem nastupoval do posledni a bylo to prakticky rozdany, tak jsem zkusil este pridat kousek za tu logickou hranici, na kterej sem se drzel celej den doufajic ze nekdo bude chybovat, abych aspon zajel nejakej cas na konec a skoncilo to pozadu mezi brizky

no dneska bych si dal tak 4- a este bych se kopl do prdele

ale zase na druhou stranu auto jsme privezli tak jak jsme ho nalozili, akorat vic spinavy - byli i taci, co kvuli nezamcene kapote musi ted menit okno

celkove v sezone 2010 jsem tedy vybojoval, a to doslova - litaly vzduchem plechy, strepy i swifty

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
gratulace
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?
-
- Středně pokročilý
Nápodobně, super

- fokr_jr
- donate
- Kontaktovat uživatele:
mame za sebou sobotní vyhlášení sezony 2010. musim říct, že akce to byla výborná - s pořadatelema jsme se výborně pobavili, rozdali se nějaký drobný ceny a pohárky, pak se soutěžilo o další doplňky a hračky a když se začalo soutěžit o spodní prádlo, tak jsme radši jeli domu
tady je fotečka památky na letošní sezonu (když nepočítám tu zmačkanou "památku" dola na dvoře, která bude potřebovat hromadu péče do jara, což nebylo v plánu...)
momentálně se s Draaczkem realizujeme na jinym projektu
až bude na hromadě nějaký relevantní materiál, tak se rádi podělíme i s tím 

tady je fotečka památky na letošní sezonu (když nepočítám tu zmačkanou "památku" dola na dvoře, která bude potřebovat hromadu péče do jara, což nebylo v plánu...)
momentálně se s Draaczkem realizujeme na jinym projektu

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
-
- Středně pokročilý
Obrovská gratulace