P: Turbo IHI VF35 - Subaru WRX Sti 2003
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
P: Turbo IHI VF35 - Subaru WRX Sti 2003
Prodám Turbo IHI VF35, seriové svody včetně downpipe ze Subaru WRX Sti 2003, najeto 25tis. km...
Re: P: Turbo IHI VF35 - Subaru WRX Sti 2003
cena,stav,foto?
Škoda 130RS (in renovation),Opel Tigra 2.0 Turbo (in progress),Opel corsa 1,6 gsi

Cena kolem 10tis... stav: koupil sem jen motor, který byl vyndaný z Imprezi z roku 2003, měla najeto 25tis. km (byl sem u toho, když se vyndával z auta, takže km OK)...tu Imprezu "dostal" pan Voves na závody do vrchu od firmy Emil Frey, kde sloužilo jako předvádědcí vůz...pan VOves měl papíry s jinou specifikací motoru a říkal, že levněji ho vyjde koupit novej motor daný specifikace, než přestavovat tento...takže žádná bouračka atd., motor vypadal jako novej rozvody, hlavy, atd...jenže pak sem sehnal větší turbo, nerez svody a VF35 šlo dolu, aniž sem ho vyzkoušel a od tý doby mi leží v garáži...tak asi tak
...foto dodám

To turbo je ještě k prodeji??? Děkuji za odopvěď.
jojo, ještě ho mám...
Můžeme si zavolat? Můj mobil 608660161
David013 píše:Cena kolem 10tis... stav: koupil sem jen motor, který byl vyndaný z Imprezi z roku 2003, měla najeto 25tis. km (byl sem u toho, když se vyndával z auta, takže km OK)...tu Imprezu "dostal" pan Voves na závody do vrchu od firmy Emil Frey, kde sloužilo jako předvádědcí vůz...pan VOves měl papíry s jinou specifikací motoru a říkal, že levněji ho vyjde koupit novej motor daný specifikace, než přestavovat tento...takže žádná bouračka atd., motor vypadal jako novej rozvody, hlavy, atd...jenže pak sem sehnal větší turbo, nerez svody a VF35 šlo dolu, aniž sem ho vyzkoušel a od tý doby mi leží v garáži...tak asi tak...foto dodám
Asi je prodano, co?
Není, ještě ho mám:-)...