Prodám motor c20xe
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Prodám motor c20xe
Prodám motor c20xe... nežere olej tlaky jsou ok ....Najeto boužel nevím, má hlavu costcoast (bo jak se to píše
) Upravená ECU,sání lexmaul,vačky 276stupnů v de odměřeno 186ps v čr u camp preformance 170ps (totáloně rozpálenej motor ) ...cena 35tis dohoda
Re: Prodám motor c20xe
Zkus to nahodit na calibra.cz tam by se ten motor mohl spíš udat.Kluci občas něco sháněj.
opravy a úpravy karoserií + lakování + stavba výfuků z nerezu
No aby ho nechtěli jako každej za desítku ...Jen to sání má cenu kolem 8tis...můžeš to tam pls skopčit už sme se kvuli tomu registroval na pár for a nic
nechci aby mi tu ležel v garáži
Jo můžu to tam nadhodit.Vím že s těma cenama je to u nás na pikaču.Každej chce za málo peněz hodně muziky.Škoda žes to sem nehodil dřív,kdybych neměl rozestavěný můj C20XE tak ho vemu a dotáhnu to.Už tam mám kovance a je v barvě tak to nechám bejt a dotáhnu to sám
Hodím to tam a uvidíš.
díkkkkkkkkk 
Není zač,ale upřímě ta cena je moooc veliká.Za tuto cenu se neprodávají ani C 20LET.No uvidíš.
Tu cenu maj jen vačky se sáním a ecu natož se zbytem motoru ..mě to je jedno když to někdo nekoupí takhle tak to rozeberu a prodám vačky sání a ecu a pak motor složím a prodám zvášt a budu stoho mít kolem 40tis neli víc 
OK,prosím tě hoď mi mail,ptal se na ten motor jeden týpek tak ho odkážu rovnou na tebe-ty o tom víš více.A kdybys to neprodal a chtěl ten motor rozhodit,mohli by jsme hodit čenč vaček s nějakým doplatkem? mĚL BYCH O NĚ KDYŽTAK ZÁJEM.Já bych ti nechal ty svý a něco bych doplatil.Ale uvidíš jak to pořešíš.Měj se.
Tiger.s@seznam.cz ..pokud ho neprodám tak bude na prodej sání vačky atd