čištění ultrazvukem
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
- Jerry-X
- donate

- Kontaktovat uživatele:
Re: čištění ultrazvukem
to YaraV: domluvíme se?
pošli mi daresu na tebe buď SZ nebo sem na forum
koruny ti pošlu spolu se vstřikama
pošli mi daresu na tebe buď SZ nebo sem na forum
koruny ti pošlu spolu se vstřikama
Ford Motorsport
http://www.carhifi.jaho.cz
http://www.carhifi.jaho.cz
Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko
STO psů
ahpj chci se jen zeptat jsem z olomouce.Nevite kde se da vycistit v OL vstriky?a dela se to i na pockani nebo je to nejaky zdlouhavejsi proces? mam ford mondeo 2.0 2004.jeste nemam udelanou diagnostiku,ale mam podezreni ze to budou vstriky. predem dekuji za odpovedi
- ciky
- donate

- Kontaktovat uživatele:
firem je opravdu dost, stačí pohledat po netu...jinak si myslím, že to muže trvat tak 1-2dny, když to budeš vyřizovat osobmě.
Pokud to budeš někam posílat tak počítej týden min.
Pokud to budeš někam posílat tak počítej týden min.
viva´la QUATTRO
dekuji moc...pkusim se neco pohledat...a snad to pomuze..pac to cukani je fakt hrozne
Prijed 15km do Prostejova...kdyz si je vyndas, tak ti je zdejsi clen YaraV po domluve vycisti/zrepasuje na pockani...cena cca 500/jeden 
Power is nothing without control
tak to je super..uz sem cetl ze tu nekdo je od prostejova,ale chtel sem jen zjistit zda to nekdo dela i v ol...ale samozrejmne ze vzdalenost neni problem...a hlavne ze to pojede...ja bych proto jel i klidne do prahy...porad lepsi nez kupovat nove:).....snad mi to pomuze.
Když jsou funkční, má to cenu? Budou pak fungovat ještě lépe? Jsou z roku 93 a mají za sebou 250 tisíc kilometrů. Jde mi hlavně o zlepšení spotřeby, ne o zvýšení výkonu.