Přísady do benzínu

Mechanika, turbo, chlazení, palivo, oleje, spojka, převodovka, diferenciál, a veškeré další úpravy mechanických dílů.

Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4

Odpovědět
chachar.fista
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Přísady do benzínu

Příspěvek od chachar.fista » 13 srp 2008, 18:45

Chci se optat,jak je to s těmi zvyšovači oktanového čísla..osobně tankuji V-Power racing,nebo Verva..na vykonu to nejni moc(spíš vubec znat)ale motor má takový hladší a klidnější chod,a o něco mín papá..takže pokud bych do paliva nalil Octane Booster nebo ekvivalent jiné značky,čemu tím pomužu..nemám s tím zkušenosti,a než abych tím něco oddělal,tak se radši ptám..

mám totiž bratrance,který jezdí motocross,a ten má tuhle bejkárnu která to zvyšuje o asi 15 čísel,a ta motorka jede jak šílená :lol

tak by mě zajímalo co by mi to udělalo s autem..

dík všem za rady :rallye
Peugeot 106 XSi- prodáno
Peugeot 306 XT .. sešrotována po dobré službě
Škoda Felicia 1,3i-40kw.. R.I.P
a spoousta jiných..

www.czmoto.cz

Škoda Octavia Combi 1.9 TDi 81kw

olda77
Pokročilý
Pokročilý

Re: Přísady do benzínu

Příspěvek od olda77 » 13 srp 2008, 21:21

myslim ze nic.potrebujes k tomu vic vzduchu pres skrtici klapku a tim padem lepsi ecu atd...

chachar.fista
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chachar.fista » 14 srp 2008, 21:16

a když bych vylepšil sání a ecu nechal,tak nic..ono XSi má oproti obyč 106 už nějak poladěnou Ecu od výroby..vyhlédl jsem si to sáni co je na ty fotce,je to přímo na ten muj typ motoru..chip zatím nechci,ten přijde na řadu až v zimě,spolu s vačkama atd..
Přílohy
kitsani-napor-106.jpg
kitsani-napor-106.jpg (18.92 KiB) Zobrazeno 8235 x
Peugeot 106 XSi- prodáno
a spoousta jiných..

www.czmoto.cz

Tiger.s
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s » 15 srp 2008, 09:26

Není to u takovýhleho motůrku zbytečný? Kdyby to byla aspon ta 1,6 16V tak neřeknu ....Kamarád na něm má to sání spolu s udělaným výfukem a je to o něčem jiným ..Vtec hondu podělá se 106kou .Ted ho snad ukecám i na vačky a potom hondy těšte se ...

chachar.fista
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chachar.fista » 15 srp 2008, 13:34

Tiger.s píše:Není to u takovýhleho motůrku zbytečný? Kdyby to byla aspon ta 1,6 16V tak neřeknu ....Kamarád na něm má to sání spolu s udělaným výfukem a je to o něčem jiným ..Vtec hondu podělá se 106kou .Ted ho snad ukecám i na vačky a potom hondy těšte se ...
já neříkám že to je nějakej masakr,ale je to nevrcholnejší motorizace tohohle typu(phase 1),je to sice jen 8V,ale myslím že Tigra v 1,4 16V má kw jen 66..resp.když ještě maniakovi jezdila Tigra,tak jsem mu ukazoval zadní optiku z celkem velký dálky..

nechci nějak pohrdat jinými auty,ale já mám prostě 106 phase1 v lásce,tak jsem sehnal to nej,co se dělalo..

ps-1,5 16v Civic,mě taky se zájmem prohlížel zadní světla :kladivo
Peugeot 106 XSi- prodáno
a spoousta jiných..

www.czmoto.cz

Tiger.s
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s » 15 srp 2008, 19:55

No zálleží jaká tigra no ...Ono vylítanej motor co maniak měl a za sekoupil nevím jestli to bude to ok na porovnání :D Neříkám že ten peugot je shit to nikdy je to super motokára vím jak to líta makimu...až tam dá vačky a peougot motorsport jednotku tak sem vědavej na časy co zajede ..JInak já do tigi tankuju ten shell racing a spotřeba šla dolu u mího 2,0 skoro o dva litry když jezdím ostře ale žádný přísady bych tam už asi nelil bojím se toho :D

Hasis
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hasis » 15 srp 2008, 20:05

ja si myslim, ze ty psirady bude neco jako 10% navyseni vykonu pomoci primeho sani
VéTéeS Powa

chachar.fista
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chachar.fista » 16 srp 2008, 14:56

Tiger.s píše:No zálleží jaká tigra no ...Ono vylítanej motor co maniak měl a za sekoupil nevím jestli to bude to ok na porovnání :D Neříkám že ten peugot je shit to nikdy je to super motokára vím jak to líta makimu...až tam dá vačky a peougot motorsport jednotku tak sem vědavej na časy co zajede ..JInak já do tigi tankuju ten shell racing a spotřeba šla dolu u mího 2,0 skoro o dva litry když jezdím ostře ale žádný přísady bych tam už asi nelil bojím se toho :D
mě to šlo spotřebou asi o litr..a právě nevím co by s tím ty přísady mohli provýst,tak jsem rozjel tohle téma..jinak ten motor v Maniakový Tigře je ještě větší shit,než měl..tlaky 3 bary,tzn.kroužky,ventily,tísko pod hlavou,nebo prostě při(za)dřený :kladivo
Peugeot 106 XSi- prodáno
a spoousta jiných..

www.czmoto.cz

YaraV
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od YaraV » 16 srp 2008, 22:09

Přísady do benzínu? asi savo ne? :-D na sraze mi nějakej blbeček tvrdil, že když hodím jeho supr prášek do nádrže tak spadne spotřeba min. o dva litry... jedině kdyby mi ucpal přívod do nádže, ale asi by to mělo větší efekt kdybych si ho dal pod plynovej pedál :-D . ale vážně jediná věc kterou bych bral je přípravek pro čištění vstřikovačů a celé palivové soustavy (osobní zkušenost) např. od Würtha... ;)

Odpovědět