zde bych vam rad predstavil nas tym, popripade zodpovedel vase dotazy ohledne zavodeni v Octavia Cupu
odkaz na nase stranky najdete zde
http://www.vekraracingteam.cz/
dodam jen, ze momentalne vedeme octavia cup v tymech a nasi dva jezdci se deli o prvni pricku v jednotlivcich
VEKRA RACING TEAM - SKODA OCTAVIA CUP
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4, Benda
Re: VEKRA RACING TEAM - SKODA OCTAVIA CUP
"Tým založil jezdec a manažer týmu, Petr Fulín, který je zároveň 100% vlastníkem. Jen ztěží by se mu však podařilo splnit si svůj dětský sen nemít své chápavé a neskutečně vstřícné partnery" Gratulace ke splneni snu
Nekdo si svuj sen nesplni nikdy svezt se v zavodnim specialu - jakemkoliv
Nema zazemi ani neni dost prubojny.... co s tim ? 
SS GTI
byt zavodnik
mno..pracovat, pracovat, pracovat, snazit se, motat se kolem zavodu, sance prijde, ale musite mit co nabidnout..ja se motal kolem zavodu virtualnich 10 let, delal mody, makal, pracoval na vzdelani..a dneska jsem zavodni inzenyr..a 4.6 mam hodinku na svezeni v Brne s oktavkou..Petr mi dal darek..proste..da se..ale chce to jednak neco umet a druhak mit stesti. Pokud chce nekdo zavodit, zaplati si zavodni skolu, dostane licenci, muze jezdit..staci par penez a to je zas jen prace..bez ni to nejde ))
-
Speedy
- RF level 5

- Kontaktovat uživatele:
Také gratuluji ke splněnému snu.
pokud bys chtěl mít své vlastní fórum Vekra Racing Teamu tak se nějak dohodneme, rád poskytu zázemí v takovéto podobě, když ta možnost je.
Když dáš hlavní stranu našeho fóra, tak dole jsou (resp. budou) závodní teamy a jejich vlastní diskuse, webmaster stránek by pak uvedl jen odkaz tohoto typu http://www.racingforum.cz/viewforum.php?f=50 a diskuse by byla na světě.
pokud bys chtěl mít své vlastní fórum Vekra Racing Teamu tak se nějak dohodneme, rád poskytu zázemí v takovéto podobě, když ta možnost je.
Když dáš hlavní stranu našeho fóra, tak dole jsou (resp. budou) závodní teamy a jejich vlastní diskuse, webmaster stránek by pak uvedl jen odkaz tohoto typu http://www.racingforum.cz/viewforum.php?f=50 a diskuse by byla na světě.
Mitsubishu Lancer EVO VIII - 360PS
historie: Kadett 2.0 GSI, Audi S4 B5, WRX STI 02, WRX STI 05, WRX STI 06
historie: Kadett 2.0 GSI, Audi S4 B5, WRX STI 02, WRX STI 05, WRX STI 06
2 Mirzza : Pracuju pracuju ale porad mam tak nejak hovinko - asi delam neco spatne ;P A kdyz konecne neco nasetrim tak budu spis muset resit nejakou hypoteku na bydleni nez zavodni skolu
Snad se mi podari trosku udelat svoje auto a svezt se aspon v nejakem amaterskem zavodu. I kdyz je mozna pravda ze clovek by toho ve 26ti letech chtel asi moc. Snad to casem opravdu prijde .)
SS GTI
neni treba, budeme mit vlastni forum na strankach, ale sem budu davat fotky co se jinam nevejdou, zajimavosti a drby ))
Mirzza: Cau zavodni inzenyre
Hele my mame taky problem se splasenyma trubkama, nechces taky helfnout?
Ovsem tady mame nastavovacich prvku pramalo a jen se kombinuje a kombinuje...
Jinak preju hezky svezeni!
Sam vim jaky to je splnit si sen. Startovat v poli s triceti silencema, mezi nimi i ti, co jezdi MCR, to je celkem sila. A od nekoho jsem dokonce slysel, ze silenost
Jinak preju hezky svezeni!
Sam vim jaky to je splnit si sen. Startovat v poli s triceti silencema, mezi nimi i ti, co jezdi MCR, to je celkem sila. A od nekoho jsem dokonce slysel, ze silenost