Suzuki Swift EVO IV
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
- fokr_jr
- donate

- Kontaktovat uživatele:
Re: Suzuki Swift EVO IV
děkuji děkuji
dneska sme to lehce zapili, nad jinym projektem... zase probihal vyvoj a padla basa piv

Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
- fokr_jr
- donate

- Kontaktovat uživatele:
cvicne sem si znova vyhodil skrin z auta abych zjistil, kde mi zase zacal chcat olej - mel jsem podezdreni na nove poskladanou prevodovku, ale tam se neukazala zadna netesnost - dost tezko se to urcuje kdyz je olej uplne vsude, jedine co sem vedel temer jiste, ze to jde od spojky, ale nevedel jsem z ktere strany. takze jsem sundal setrvak a myslel sem, ze me slehne. uz podruhe ta sama zavada. loni na jare se mi stalo to same a v kombinaci s druhym simernikem kliky jsme museli odstoupit ze zavodu, tentokrat jsem to nechal na posezoni udrzbu...
nechapu co delam spatne - ten simerink popolezl po klice az k setrvaku a o nej se ubrousil az to povolilo... asi se na to vybodnu a zacnu skladat modylky letadel

nechapu co delam spatne - ten simerink popolezl po klice az k setrvaku a o nej se ubrousil az to povolilo... asi se na to vybodnu a zacnu skladat modylky letadel
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
- ciky
- donate

- Kontaktovat uživatele:
ty vole tam musi bejt něco krutě špatně tohle prčece není normalní

viva´la QUATTRO
tak pokud ten motor vyloženě netlakuje, což by scalo asi všude, tak bych změnil minimálně výrobce gufera... jestli se ta pryž ,,napije" a změkne? no a pro sychr bych ho zajistil buď tmelem nebo pár důlčíkama po obvodu... 
Power is nothing without control
- fokr_jr
- donate

- Kontaktovat uživatele:
výborný video
stojí mi na dvoře - 4×4 3-dv., ale je v pořadí - dokud něco nerozmlátim, tak na ní čas nebude
se sedanem to takhle krásně nejde... ten je moc dlouhej - těch 10cm na rozvoru je hodně znát
a ty kila navíc...
stojí mi na dvoře - 4×4 3-dv., ale je v pořadí - dokud něco nerozmlátim, tak na ní čas nebude
se sedanem to takhle krásně nejde... ten je moc dlouhej - těch 10cm na rozvoru je hodně znát
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
Power is nothing without control
- fokr_jr
- donate

- Kontaktovat uživatele:
muj 3dveř mám zváženej na 765kg, 4dvéř 4kola má dle německýho TP i podle toho co sem našel na netu 900kg - 1,6tkovej motor váží o něco víc než GTi, ale to nemám zvážený. takže řekněme že jsem pod 900kg pohotovostní 
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues