VW Polo 2F Coupe G40
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
- MatesRS
- Lehce pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: VW Polo 2F Coupe G40
G40 je pecka raketka , jeden muj německej kamarád ho má a nevěřil jsem vlastním pocitum když mě v tom svezl
Fakt pěkné vozítko 
Teď zrovna spinká v garáži. Kupim na hromadu díly, abych mohl udělat komplet hlavu + kanály na svody. 
Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko
STO psů
Včera večer to začalo, holka teď dlouhou dobu nezavrčí
Měřili jsme tlaky a 1. a 3. válec měli bez fousu 10 a 2. se 4. 10,5. Svíčky krásně cihlový, písty (kam jsem dohlídnul) uplně čistý, bez náznaku sazí
Takže zatim spokojenost a jdu montovat dál
Fotky dodám večer 
Měřili jsme tlaky a 1. a 3. válec měli bez fousu 10 a 2. se 4. 10,5. Svíčky krásně cihlový, písty (kam jsem dohlídnul) uplně čistý, bez náznaku sazí
STO psů
- MatesRS
- Lehce pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no tak přeju ať to jde takhle lehce a rychle jen tak dál 
Odstrojeno. Eště je tam teda hlava, ale to už je jenom snadnej zákrok sundat jí a rozhodit. 
STO psů
Tak přátelé hlava už je dole a po dlouhym shánění mam snad konečně vhodnej matroš na výrobu těsnění pod svody. Přes víkend spasuju kanály, tak provedu taky nějakou fotodokumentaci 
STO psů
Dneska jsem skončil boj s vrtačkou a bruskou, takže kanály už sedí na svodech tak jak maji. Bohužel foťák neni v dosahu, tak fotky někdy později 
STO psů
Konečně sem teda sehnal fotítko
STO psů
Po dlouhym čekání jsem obdržel balíček a v něm novej nerez katík. Sem zvědavej, jestli to bude ta správná volba
.
Hlava je pohromadě. Jeden postřeh: V sadě těsnění pro hlavu na G40 od Elring byli malý simerinky na ventily
ještě štěstí, že měli kluci jiný (z 1.9 TD) jinak bych musel zase čekat na výměnu...
V pondělí pude hlavička zpátky na motor a budu nastrojovat. Už to pomalu vypadá, že to bude eště v květnu vrčet
Jinak další prekérní situace nastala při shánění pneu. Nevěřili byste jakej je problém sehnat 195/45/14
V pondělí pude hlavička zpátky na motor a budu nastrojovat. Už to pomalu vypadá, že to bude eště v květnu vrčet
Jinak další prekérní situace nastala při shánění pneu. Nevěřili byste jakej je problém sehnat 195/45/14
STO psů