Líbí se mi že je to takový decentně holčičí auto. Máš to prostě krásný
Integra Type-R
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Integra Type-R
Žabička měla vždycky dobrej vkus. Airbrushe se mi z 99% vůbec nelíbí, ale tenhle se opravdu poved
JJ ten airbrush je mazackej. Ten otackomer v pozadi co toci skoro 10 000rpm a ta holcena na to vyraz "a co jako? - normalka" ... + ten honda privesek.Opravdu 
SS GTI
Myslím že jiný rozměr disků a pneu než sériové 195/55 R 15 V pohřbí ideální jízdní vlastnosti . Japonci ví co dělají .
Kdyz postavis origo 15" z ITR s origo pneu 195/55/15 vedle 17" s pneu 205/40/17, tak zjistis, ze rozmery jsou naprosto totozne, takze o pohrbu idealnich jiznich vlastnosti nemuze byt rec.... navic moje 17ky jsou lehci jak origo 15kyLadin píše:Myslím že jiný rozměr disků a pneu než sériové 195/55 R 15 V pohřbí ideální jízdní vlastnosti . Japonci ví co dělají .
Jinak diky moc za kladne ohlasy
www.sannycars.cz -> Dovoz a prodej automobilů z EU
- mihal.1
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
na takove auto by se nedalo ani krive podivat natoz neco oskliveho o nem napsat, proste parada(ale to rika kazdej a uz to musi bejt nuda poslouchat ne?? )
Pět pístů, čtyři kola, tři diferenciály, dvě paka, jedno turbo => OOOO Quattro
Kdepak.. auto je hodnoceno i jako "tuzingova lestenka"mihal.1 píše:na takove auto by se nedalo ani krive podivat natoz neco oskliveho o nem napsat, proste parada(ale to rika kazdej a uz to musi bejt nuda poslouchat ne?? )
- mihal.1
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
oni totiz lide si pletou nebo neznaj spravny vyznam slova tuzingzabicka píše: Kdepak.. auto je hodnoceno i jako "tuzingova lestenka"
citace z Wikipedie.cz: U automobilů se velice často používají také úpravy, které nemají na výkon motoru či jízdní vlastnosti žádný vliv (či v horším případě vlastnosti zhoršují). Takové úpravy se někdy (s hanlivým nádechem) označují jako tuzing, jelikož někteří fanoušci tuningu tvrdí, že označení „tuning“ si zaslouží pouze úpravy směřující k vylepšení funkčních vlastností, nikoli pouze vzhledu. Jelikož jsou však vylepšení vzhledu obvykle výrazně jednodušší i levnější než funkční tuning, jsou také výrazně běžnější.
z toho by se dalo vyvodit ze upravy nezlepsujici jizdni vlastnosti se mohou nazyvat tuzing a mezi tyto upravy patri na tvem aute treba airbrush (me osobne se moooc libi) , mno a take by se dalo z toho clanku vyvodit ze tuningem se oznacuji upravy zlepsujici jizdni vlastnosti a tech je na tve ITR taky nezpocet
a zaver by podle meho mohl byt ze tva ITR je vkusne sladeni tuzingu(jako estetickych uprav) a tuningu(funkcnich uprav)
Pět pístů, čtyři kola, tři diferenciály, dvě paka, jedno turbo => OOOO Quattro
mihal.1: Tyjo, tak takove vysvetleni pojemu "tuzing" ctu prvne... ale nevadi, me se moje Potvora libi mooooc 
me se teda ten airbrush nelibi stejne jako ty nastrikany kola kde o jejich funkcnosti nemluvim ta je jasne dana a maji vyznam jinak..motorove pekny..mihal.1 píše:na takove auto by se nedalo ani krive podivat natoz neco oskliveho o nem napsat, proste parada(ale to rika kazdej a uz to musi bejt nuda poslouchat ne?? )
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?