Tak tady vám chci ukázat svého Lancra...
výkon: 71kW
rok: 1988
pohon: stálé 4x4
Určitě plánuji i nějáké úpravy přemýšlel jsem to udělat na rally nebo rallycross, ale na to je poměrně čas.
Auto je ve fázi spojízdnění, vyvařování, odlehčování...
Akorát teď mám jeden problém ohledně elektriky auto točí ale nenastartuje hodí jiskru jen při začátku startování a když přestanu startovat nemáte stím někdo zkušenosti ?
Mitsubishi Lancer 1.8i 4x4
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
-
- Lehce pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mitsubishi Lancer 1.8i 4x4
JJ lancery... Každý měl ve své době něco do sebe!
Hele, tady ten by už mohl mít i IMMOBOLIZÉR, zkus to ověřit, případně jestli máš, vyzkoušej startnout druhým klíčem, jestli nemáš, a je tam kroužek IMMO, tak na jeho konektoru, zkus přihnout piny a prostříkat to sprejem na kontakty.
V případě, že by tam nebyl, podívej se na kompletní systém zapalování, svíčky, kabely, palec a víčko rozdělovače...
Hele, tady ten by už mohl mít i IMMOBOLIZÉR, zkus to ověřit, případně jestli máš, vyzkoušej startnout druhým klíčem, jestli nemáš, a je tam kroužek IMMO, tak na jeho konektoru, zkus přihnout piny a prostříkat to sprejem na kontakty.
V případě, že by tam nebyl, podívej se na kompletní systém zapalování, svíčky, kabely, palec a víčko rozdělovače...
AUDI - náskok díky technice
Re: Mitsubishi Lancer 1.8i 4x4
To určitě něco do sebe mají o tom žádná
tak immobilizér to nemá, zkusil jsem už snad všechno kabely, nové svíčky, prostříkat kontakty, jinou indučku ale pořád to samé... tak jsem kouk do rozdělovače a už to má snímač otáček a stím si nevím rady a jiný se těžko schání tak čekám na známého ten tomu dá asi větší rozum než já
a jinak díky moc za radu