VW Polo 2F Coupe G40
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: VW Polo 2F Coupe G40
A ještě momentka z předvčerejší projížďky s litříkem
Levá 3 utáhne cut 
Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko
STO psů
Dneska se to konečně pohnulo
Jinak jsem před deseti minutama přišel domu z garáže, ale to tady asi každej kdo se v tom svym zázraku vrtá
Jinak jsem před deseti minutama přišel domu z garáže, ale to tady asi každej kdo se v tom svym zázraku vrtá
STO psů
Pneumatiky už sem sehnal. Boj jsem nakonec vyhrál, ale bylo to těžký sehnat Uniroyal Rainsport v mojem rozměru. Už dva dny je testuju na bílym a spokojenost. 
STO psů
Přátelé, kamarádi...v pátek nastala ta dlouho očekávaná chvíle a poprvé od prosince prcek zavrčel
Aby to nebylo tak jednoduchý, tak jsou dvě chyby, který ještě musim dochytat. Vysokej a houpající volnoběh 1100 až 1200 otáček. Navíc při mírnym zatížení motor kucká okolo 2 tisíc. Jinak v plnym štosu jde jako šlak a vejfuk parádně zpívá
Dneska jedeme na letiště do Bechyně, tak uvidíme jak se změny projevili v praxi a třeba odstranim ty mouchy. Držte dál palce a děkuji za pozornost 
Aby to nebylo tak jednoduchý, tak jsou dvě chyby, který ještě musim dochytat. Vysokej a houpající volnoběh 1100 až 1200 otáček. Navíc při mírnym zatížení motor kucká okolo 2 tisíc. Jinak v plnym štosu jde jako šlak a vejfuk parádně zpívá
STO psů
-
Speedy
- RF level 5

- Kontaktovat uživatele:
Doufám, že to uvidíme na nějakém pěkném videjku
důležité je že vrčí 
Mitsubishu Lancer EVO VIII - 360PS
historie: Kadett 2.0 GSI, Audi S4 B5, WRX STI 02, WRX STI 05, WRX STI 06
historie: Kadett 2.0 GSI, Audi S4 B5, WRX STI 02, WRX STI 05, WRX STI 06
Video mam, ale kamera je kámošovo a eště je nemam u sebe pro zpracování. Jinak podle jízdního testu tady jistý zlepšení je. Opět proti červenému Golfu 5 GTi jsem po prospanym startu dotáhnul ztrátu už na dvojku a pak se ho krásně držel i na 3. a 4. kvalt. Což je lepší než na videu z loňska, kde sem se zpočátku držel a pak mi ujel na trojku...
Příští týden zkusim chip s jinou palivovou mapou, jestli zmizí to škubání a taky snad konečně dodělám sedačky.
Co jsem včera zkusil slicky, tak sice dobrý, ale nepodařilo se mi je pořádně ohřát, přecejen jsou už starší. Stejně to ale bylo lepší než nový Uniroyal.
Video coming soon
Příští týden zkusim chip s jinou palivovou mapou, jestli zmizí to škubání a taky snad konečně dodělám sedačky.
Co jsem včera zkusil slicky, tak sice dobrý, ale nepodařilo se mi je pořádně ohřát, přecejen jsou už starší. Stejně to ale bylo lepší než nový Uniroyal.
Video coming soon
STO psů
STO psů
Dneska měl prcek první ostrou závodní premiéru. Sprinty na 6. JH Sprintu. Počasí na kokot, chcanec a protivítr. Takže bez sliků a na vodě konečnej čas 16,106 s a ve výsledku z toho bylo nečekaný
ve třídě do 2500ccm
STO psů
to jde 
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?
Tak sem se našel i na bedně 
STO psů