http://www.uloz.to/5770823/elektro-corsa-b-tigra-pdf
Opel kadett X14XE
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Opel kadett C14nz
je to to v němčině, ale to je fuk já to nějak seženu díky:) nebo si to popřekládám nějakym překladačem
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel
Corsa B x14xe > civil - NA PRODEJ
Škoda 110R > mazel
Takže menší aktualizace , auto už se přemístělo do garáže na transplantaci srdce, je částečně zvedlý , motor je odpojenej od veškerý elektroinstalace , vody a benzínu , je sundanej chladič , filtrbox a další věci co překáželi .
V práci sem zase pokročil na power boxu + mám ještě vytočený nátrubky na podtlaky který nemám na fotce
a ještě jsem převařil domek termostatu s vývodem dopředu místo dostrany abych mohl použít puvodní hadici a nemusel schánět jinou
) Ano je to fušeřina ale pro mě levnější a rychlejší než schánět jinou hadici. Do konce týdne bych rád odpojil poloosy, řazení a uložení v kastli a pomaličku to zpustil celý k zemi 
V práci sem zase pokročil na power boxu + mám ještě vytočený nátrubky na podtlaky který nemám na fotce
- Přílohy
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel
Škoda 110R > mazel
takovejto způsob čištění klapky jsem ještě neviděl
, už bych to rád viděl jezdit
.
Renault 5 GTE in da progress
Sem taky zvědavej jak bude jezdit v kadetu 
Tak nějaký novinky za poslední dny, motor je dole, je zbavenej převodovky která sice šroubama na novej motor sedí ale jelikož má větší setrvák tak se do převodovky nevleze. takže dneska proběhla uprava převodovky , zítra upravim setrvák a snad snad...
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel
Škoda 110R > mazel
no...
- Přílohy
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel
Škoda 110R > mazel
hl. to všechno fot protože budeš nejspíš první kdo má v kadetu tenhle motor 
nějaký fotky se snažim pořizovat , bohužel je blbý světlo a fotím jen telefonem. buke ECO Kadett
dneska sem zase něco podělal zetra budou fotky. Mám to spojený z převodovkou, odlehčenej setrvák,napínák na altík a vygumoval jsem otvory v puvodních silentblocích
a vítr ze zapojení ele. podvědomě sílí ..
dneska sem zase něco podělal zetra budou fotky. Mám to spojený z převodovkou, odlehčenej setrvák,napínák na altík a vygumoval jsem otvory v puvodních silentblocích
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel
Škoda 110R > mazel
tak motor je mezi podběhama
zítra pokračování - usazování - vyroba chybjejícícho držáku ,...
- Přílohy
Kadett x14xe > závoďák
Škoda 110R > mazel
Škoda 110R > mazel