Je mi jasný že budu muset zvýšit tlak paliva .Ale jde mi o to jestli to snese váha vzduchu (i když jsem na c20xe vyděl už 4klapku a na ní napojenou seriovou váhu) Díky za odpovědi
Zvýšení průtoku vzduchu skrze klapku
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Zvýšení průtoku vzduchu skrze klapku
Lidičky nemáte někdo zkušenosti s vyměnou jedné seriové klapky za 4např z motorky? Případně mám tad možnost koupit dvouklapku z omegy MV6. Máte někdo nějaký postřehy atd?
Je mi jasný že budu muset zvýšit tlak paliva .Ale jde mi o to jestli to snese váha vzduchu (i když jsem na c20xe vyděl už 4klapku a na ní napojenou seriovou váhu) Díky za odpovědi

Re: Zvýšení průtoku vzduchu skrze klapku
zrovna jedna čtyřklapka z GSXR 1000 je na prodej za slušnej peníz http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=90&t=97317, a jestli se do toho pustíš tak počítej z mnohonásobnou spotřebou, v těhle opláckejch motorech se nevyznám takže nemůžu říct jestli to ta váha snese či ne ale někdo vyrábí příruby přesně na daný klapky, a nejraději bych to řešil s nějakou programovatelnou jednotkou pro nalazení.
Renault 5 GTE in da progress
kámoš mi tyhle motorkový klapky dokáže sehnat mnohem levněji i na netu se dja sehnat kolem 2500kč i méně .
STo že stoupne spotřeba je mi jasný ale určitě to nebude nic extra když motor budu krotit .(jízda do práce) ale když mu šlápnu tak bude papat no .
Motor v tigře mi klidně vzal i 40+++ na sto když si mu pořádně nakládal.
STo že stoupne spotřeba je mi jasný ale určitě to nebude nic extra když motor budu krotit .(jízda do práce) ale když mu šlápnu tak bude papat no .
Motor v tigře mi klidně vzal i 40+++ na sto když si mu pořádně nakládal.
Lidi může tu ještě někdo napsat svůj názor na 4klapku s váhou a obyč ecu ve který budou jiné mapy od eds motorsport phase3 ? Motor nejspíš dostane vačky,4klapku,a svody. Vstřiky prej snesou 210hp jem musím zvednout tlak na 3bary .
to eds motorsport phease3 budes kupovat?
alfa 156 2,4JTD 100kW moja uprava 190ps 410Nm
alfa 145 2,0TS 114kW v priprave
kámoš ho má ..
neni lepsie dat naladit motor na mieru? vtedy tam mozes mat co chces a vyladit potom ide vsetko
alfa 156 2,4JTD 100kW moja uprava 190ps 410Nm
Ano to je ale nebudu dávat 9tis za stavebnici programovatelný řídící jednotky protože šetřím i na barák a tomu podřizuju upravy na autě ..