Příspěvek
od hondzik » 29 lis 2012, 21:37
měnil jsem na podvozku pár detailů, něco místo plechu dural, místo gumy průmyslový ložiska, stavitelný táhla... Nic jsem nerozšiřoval a i tak jsem ležel dost dlouho ve výpočtech a rýsování.
Nedokážu říct co to udělá s 350z , ale obecně vidím smysl velkých kol jen aby šly přes brzdy. Vytahovat auto do strany jen kvůli vzhledu mi přijde na ho. Z 90% to zabijete, bude to horší... Vynechávám že čepy , uložení atd bude víc trpět, to u auta pro radost neřeším. Vytvoř si nějakej virtuální bod na nápravě, zkus na něm vzhledem k páce vymyslet nějakou sílu. Pak to udělej na "předělaným" . Pochopíš že i cm jinak dokáže rozhodit tovární nastavení který někdo vymyslel, testoval. I když bude vše stavitelný, umíte to nastavit?
Pokud s tím jezdíte hranu, co komponenty pro auto určený? Nevím, třeba Nismo, nemají tužší stably atd?
Větší přínos udělá pokud dodržíte kolo jako na origu a seženete lehčí kousek a nebudete vymejšlet koniny.
PS: širší guma neznamená že to bude líp brzdit/ brzdí větší masu, tvrdej podvozek neznamená že líp sedí/ odskakuje, širší neznamená stabilnější... atd
Alfa Romeo 75 2,0 TS pacient na operačním stole
Alfa Romeo 75 2,0 TS dárce
Alfa Romeo 75 2,0 TS dárce
Alfa Romeo 75 1,8ie dárce
Renault Espace III 2,0 8v něco jezdit musí...