Uvažuju taky o absolvování a nejsem si jistej, zda moje autíčko budou považovat za použitelný pro výcvik
Absolvujte školu smyku -> 3 body navíc...
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Absolvujte školu smyku -> 3 body navíc...
Celý to sleduju a až tak uplně tomu nerozumim. To se jako vymyslel systém speciálně pro "piráty", aby měli možnost se nějak zachránit? A co třeba řidič, kterej ještě o body nepřišel a chce taky absolvovat školení jako preventivní opatření? Chápal bych to tak, že dostane taky 3 body k dobru a dostane se tedy na 15. Tak by mi to přišlo spravedlivý...
Uvažuju taky o absolvování a nejsem si jistej, zda moje autíčko budou považovat za použitelný pro výcvik
Náhradní vozidlo, Corsa Sport 16V, proklatě nízko
STO psů
-
Speedy
- RF level 5

- Kontaktovat uživatele:
12 je bohužel MAXimum. Někdo za to asi má pěknej vejvar, ale buďme rádi, že alespoň nějaká záchrana je...
Jinak pokud nejsi pirát tak to samé můžeš absolvovat za půl ceny
Jinak pokud nejsi pirát tak to samé můžeš absolvovat za půl ceny
Mitsubishu Lancer EVO VIII - 360PS
historie: Kadett 2.0 GSI, Audi S4 B5, WRX STI 02, WRX STI 05, WRX STI 06
- fokr_jr
- donate

- Kontaktovat uživatele:
kurz si muzes udelat a pokud do mesice prijdes o 3 body, tak ti je vrati...
a jinak musim uznat, ze Speedy mel pravdu a ja jako 6ti bodovej hrisnik nemam narok na vraceni, dokud mam v zaznamu ten 6ti bodovej prestupek. ten mi vymazou az po 3letech bez prestupku a to u me nehrozi, takze si asi koupim rychlou motorku
a jinak musim uznat, ze Speedy mel pravdu a ja jako 6ti bodovej hrisnik nemam narok na vraceni, dokud mam v zaznamu ten 6ti bodovej prestupek. ten mi vymazou az po 3letech bez prestupku a to u me nehrozi, takze si asi koupim rychlou motorku
Swift GTI
G ot
T raction
I ssues
G ot
T raction
I ssues
-
Speedy
- RF level 5

- Kontaktovat uživatele:
ty body predpokladam ze ti vratej i kdyz o ne neprijdes... nebo mi chces rict ze je to takhle postaveny na hlavu???
Asi koupim "R1" o cem premejslis ty?:) Kazdopadne jestli nekdy koupim masinu, tak se na ni zabiju, takze radeji ne
Asi koupim "R1" o cem premejslis ty?:) Kazdopadne jestli nekdy koupim masinu, tak se na ni zabiju, takze radeji ne
Mitsubishu Lancer EVO VIII - 360PS