Peugeot 106 XSi
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4
Re: Peugeot 106 XSi
a kolik udelaji plasty + koberec a calouneni v interieru nevis? Samozrejme myslim bez pristrojove desky...
- chachar.fista
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nevim,nevim,ale před kucháním mělo bez zátěže a muziky rovných 820kg,a až ho dovezu a vyndám ještě přední tapecy,obložení sloupků a stropnici,tak ho chci jet zvážit..u Nás v JZD je totiž celkem ochotná panifranus píše:a kolik udelaji plasty + koberec a calouneni v interieru nevis? Samozrejme myslim bez pristrojove desky...
ale dle předpokladů si myslím že se auto scuclo o nějakejch 50kg určitě(jen rezerva s držákem vážila 17kg)..
Peugeot 106 XSi- prodáno
Peugeot 306 XT .. sešrotována po dobré službě
Škoda Felicia 1,3i-40kw.. R.I.P
a spoousta jiných..
www.czmoto.cz
Škoda Octavia Combi 1.9 TDi 81kw
a spoousta jiných..
www.czmoto.cz
radsi zhubnete kluci 
jedno turbo na motor, ctvrt motoru na kolo... kdo pozna co se skryva za jinotajem?
- chachar.fista
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
myslíš že 72kg je hodně?mě to přijde málo na to že mám 189cmtsin píše:radsi zhubnete kluci
jedu pro něj zítra ráno,tak hned jak nasadím chladič a podobný,tak jedu vážit..
Peugeot 106 XSi- prodáno
a spoousta jiných..
www.czmoto.cz
a spoousta jiných..
www.czmoto.cz
-
Borbet
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hele nebo si kup ax gti tady se dělali s tímhle motorem a i silnější a váha 740kg v serii
- chachar.fista
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
já mám k své 106 citový vztah,proto si stavím závodáček z ní,a ne třeba z S16..Borbet píše:hele nebo si kup ax gti tady se dělali s tímhle motorem a i silnější a váha 740kg v serii
než jsem to vezl na to vyztužení,tak jsem byl párkrát trénovat s tím odlehčením,a chová se to přesně jako 205GTi..v zatáčce ubereš plyn,a seš jasnej..
dneska bych tam měl konečně jet,furt mi něco nevychází,ale hned jak přijede,tak budu fotit,a sypat to sem..
Peugeot 106 XSi- prodáno
a spoousta jiných..
www.czmoto.cz
a spoousta jiných..
www.czmoto.cz
- chachar.fista
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak..Asi před 2 hodinama jsem si přivezl XSi z vyvaření,a vyztužení,a hned po obědě jdu na něj,,ješte tam je pár přebytečných věcí,jako tapecy př.dveří,motorky stahování oken,zadní stěrač,stropnice..tak snad seženu foták,abych mohl něco vyfotit.. 
Peugeot 106 XSi- prodáno
a spoousta jiných..
www.czmoto.cz
a spoousta jiných..
www.czmoto.cz
zdravim vsechny nadsence znacky Peugeot! ja momentalne vlastnim 2 peugeoty a to 205 1,8D a 106Xsi.
pres zimu jsem udelal dost razantni zmeny na motoru v xsi a zajimalo by me jestli uz nekdo zkousel spojit 2 motory do jednoho z cehoz jeden je 1,4 xsi a druhy 1,6 ... mam i podbrousenou vacku a spoustu dalsich veci. napiste prosim vas nazor jestli to neni uplna pitomost. dekuji
pres zimu jsem udelal dost razantni zmeny na motoru v xsi a zajimalo by me jestli uz nekdo zkousel spojit 2 motory do jednoho z cehoz jeden je 1,4 xsi a druhy 1,6 ... mam i podbrousenou vacku a spoustu dalsich veci. napiste prosim vas nazor jestli to neni uplna pitomost. dekuji
- Jerry-X
- donate

- Kontaktovat uživatele:
pokud vim tak se spojujou stejný motory se stejnejna úpravamaSPawn píše:zdravim vsechny nadsence znacky Peugeot! ja momentalne vlastnim 2 peugeoty a to 205 1,8D a 106Xsi.
Ford Motorsport
http://www.carhifi.jaho.cz
http://www.carhifi.jaho.cz
- mihal.1
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nema namysli jako slozit ze dvou motoru jeden naslapanejsi, vim ze u oplu se davali 14kove hlavy na 16kove bloky(nebo na opak
tot ted nevim)
Pět pístů, čtyři kola, tři diferenciály, dvě paka, jedno turbo => OOOO Quattro