Nekde jsem cetl ze je na to nejaky zakon a ze motory z jinych aut se prendavat nedaji...vite o tom nekdo neco?
Moc diky za odpovedi
Moderátoři: ciky, lukas757, viashino, SpeedyS4

To máš pravdu že je to vw,proto chci fáčko a ne feldu...ani nic novějšího... max octavii 1.8T 4x4 je to sice komplet made in germany,ale za ty parametry to stojí...YaraV píše:Tak na to bych se vys..l.vždyť fel. a fav. jsou ty samé auta.sežen feldu 1,6 a udělej motor - 100 koní z ní uděláš jak nic ale stejně tě udělá každá honda co s tebou pojede v kategorii![]()
Ale pokud cpát love do škodovky tak je to ideál. postup.Pokud jsi zapšchlej škodovkář tak už je to stejně vw

Jo zkusit to muzu...dik za raduHasis píše:porad tu resis veci ohledne favorita. tady to snad nikdo nema. proc stim nejdes na nejake skodovacke forum? tam ti toho poradi o hodne vic

Ja ty auta ale nechci na zavodeni...Aladin píše:parametry ani ne... jezdil bys skupinu s lancery EVO... a jsi zase tam kde jsi byl...
ale v patnácti jsem taky chtěl oranžovou E30tku V12 biturbo... a vidíš jak jsem skončil... ale nemohu si stěžovat