Nába udělaná z tigřího volantu ,před protažením závitů
na volantu-pujde do černý barvy asi stejně jako volant nelíbí se mi moc ta stříbrná.Ještě si vymyslím nějakej mezikus abych simohl pořádně nastavit vzdálenost volantu odemě.
jinak konečně ohnutej a zavařenej držák c20xe/let
Výroba hydra ručky ,předevčírem sem to nakreslil vysekal a včera sem to svařil omluvte sváry na hovno dělalo se to na new cočku u přítulky táty a jak si nemaká jak by mělo
jsou tam i díly na rozvod kapaliny už
Nádobka se mi přestala líbit byla moc velká
Tak jsem vzal flexu s pájkou a trošku si hrál
Kdyby jste někdo chtěli mám tu ještě dvě sady těch plechů jen dokoupit váleček,nádobku trubku a kousíček 6ky kulatinky náklady celkem ani ne 1000kč ..Kdyby byl zájem můžu ještě přidělat .. Za ty plechy chci 500kč musím zaplatit čas mašiny
Tak sem se konečně pustil do toho debilního filcu na stropě.Dělal jsem to komplet celí 4hodiny Zabít blba co to tam dával.Zlatá tigi v tomhle. Padla na to celá plechovka toulenu ,škrabka,hadr,moje ruce a pár buněk z mozku.Je mi zle jako svině (nechápu ty kokoty co to čuchaj )takže sem ani nevyfotil celou práci . Ale zdá se že ten to body byl dobrej nápad ještě koupím jeden a stříknu to podruhý i se sloupkama ,podlahuu atd stříknu až bude auto vyvařený. :jeaaa
Beru to z obou stran a drží to velice dobře kroutil jsem ten nárazník schválně a jelikož je ze tří kusu tak to drží dost ..samo nezkoušel jsem to prohejbatnějak extrémně ... Sám se tomu divím